Makelaardij Marten Groothof
Singel 16
8408 CA Lippenhuizen
Mobiel: 06 - 22 56 21 75
Tel: 0516 - 46 34 88
K.v.K. 01110984

Hoornsterzwaag

Ligging

Deze mooie woning op ruim 9.000 m2 eigen grond ligt op één van die mooie plekjes, waar Friesland zo geliefd om is. Als u houdt van privacy, rust, ruimte en natuur en wilt genieten van het “buiten wonen gevoel”, biedt deze woning u alle mogelijkheden. De woning welke is gebouwd in ca. 1986, is omringd door zonnige, ruim opgezette terrassen op verschillende locaties rond de woning en met een perceel weiland erbij kunnen de dierenliefhebbers hier prima terecht. Houdt u van vissen? Dit kan vanuit de tuin! Kortom, zoekt u iets unieks met ruimte,  eigen grond en privacy op een schitterende locatie, dan is deze woning zeker interessant voor u.

De woning heeft een mooie ligging aan de “stille kant” van de Schoterlandse Compagnonsvaart met uitzicht over de landerijen. De woning ligt op circa 17 km ten Oosten van Heerenveen.
De bossen van parklandschap Oranjewoud zijn op fietsafstand van de woning (ca. 15 km) en ook de uitgestrekte natuurgebieden van het Katlijker Schar, de Tjongervallei, de Kiekenberg en de Liph
û
sterheide zijn prima met de fiets te bereiken.
Het dichtstbijzijnde dorp (Jubbega) met o.a. een basisschool en klein winkelcentrum ligt op ca. 2 km van de woning. Voor de dagelijkse voorzieningen kunt u naast Jubbega terecht in Gorredijk (ca. 7 km), Heerenveen (ca 17 km) of Drachten (ca 15 km). Aansluiting op de A7 op ca. 10 minuten waardoor de Randstad en het midden van het land prima te bereiken zijn (1-1 ½ uur reistijd).
                  

Woning

De woning (1986) is opgetrokken uit spouwmuren. Het geïsoleerd dak is met pannen gedekt. De gehele woning wordt verwarmd middels een eigen centrale verwarming (HR-combiketel uit 2000). De woning is onder grotendeels voorzien van isolerende beglazing. De woning is aangesloten op de gemeentelijke riolering. Verder zijn alle nutsvoorzieningen aanwezig. TV wordt gekeken via de schotel. Er is op dit moment geen aansluiting op de kabel mogelijk.  

De indeling van de woning is als volgt:

Benedenverdieping

De woning is 1986 bijna volledige nieuw opgetrokken. De indeling als volgt: hal, woonkeuken (ca 37 m²) met schuifpui naar de tuin, woonkamer met fraaie schouw en balkenplafond (ca 22,5 m²), bijkeuken met kleine kelder, badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel, werkplaats (ca 22 m²) met zolder. Deze werkplaats is eventueel om te bouwen tot slaapkamer.

Bovenverdieping

Op de 1e verdieping is een ruime overloop met mogelijkheden voor een werkplek en 2 slaapkamers (ca 16 m² en ca 12 m²).

Carport

Er is een houten carport aanwezig met metaalplaten dak waaronder 2 auto’s kunnen staan.

Tuin

Rondom de woning is een fraaie grote tuin gerealiseerd met terrassen, fruitgaard, stookhok (berging) en een recent gebouwde uit hout opgetrokken, zeer fraaie veestalling met zolder. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid voor 2 of meer auto’s.

Aanvullende algemene informatie.

 Kadastrale gegevens
         
Gemeente Sectie Nummer       Oppervlakte  

             

Mildam   K 1270       9.090 m²  

             

             

             

Voor meer info of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Marten.

Prijs: € 325.000,00

Locatie:

Terug