Bedrijfs verplaatsing

Uw bedrijf verplaatsen?

U wilt uw agrarisch bedrijf vrijwillig verplaatsen of wordt tot een dergelijke verhuizing gedwongen? Agrarische Makelaardij Marten Groothof kan u helpen om uw plannen te realiseren. Met mijn jarenlange ervaring binnen de agrarische sector en als makelaar, kan ik uw plannen begeleiden en voorzien van praktische tips voor het beste resultaat.

Belangrijke aspecten bij bedrijfsverplaatsing

  • het inventariseren van de huisvestingsbehoefte, nu en op termijn, en alternatieven aandragen;
  • het signaleren van knelpunten en creatieve oplossingen aandragen;
  • het uitvoeren van een locatieonderzoek binnen het programma van eisen.
  • het onderhandelen over – en opmaken van contracten met betrekking tot de gekozen locatie;
  • het inventariseren en onderhandelen inzake toeleveranciers van benodigde zaken met betrekking tot bijvoorbeeld inrichting en infrastructuur van de gekozen locatie;
  • het afhandelen van alle zaken rondom de huidige locatie.
  • Met bouwkundige expertise en een brede kennis van wet- en regelgeving samen met de nauwe betrokkenheid met de agrarische sector kan ik u optimaal adviseren over de verplaatsing van uw bedrijf.

Emigratie

Uw geluk beproeven buiten de Nederlandse grenzen? U hebt uiteraard bepaalde doelen met uw bedrijf. Als deze in Nederland niet te realiseren zijn, kunt u emigratie overwegen. Een nieuw of bestaand bedrijf in een land, waar u kunt boeren zoals u dat wilt.

Agrarische Makelaardij Marten Groothof wil graag een klankbord voor u zijn aangaande deze overweging en proberen gezamenlijk te kijken naar de voor- en nadelen van een dergelijke stap. Uiteraard gaat een dergelijke stap niet over één nacht ijs. U wilt de zaken voor u en uw gezin uitstekend geregeld hebben. Samen met u kan ik deze zaken regelen en professionals begeleiden in het totale traject.

Waardevol netwerk

In Nederland ga ik samen met u uw wensen vaststellen en uw mogelijkheden onderzoeken. Op basis hiervan kan ik met u een selectie maken van de meest geschikte landen. Met behulp van mijn netwerk kan ik u informeren over verschillende lokale markten en daarmee de door u gewenste kwaliteit leveren. Deze aanpak maakt emigreren op maat mogelijk, en dat is waar het om gaat in dergelijke complexe vraagstukken.

Gecertificeerd makelaar en taxateur