Jubbega, 2e Wijk 5 (verkocht)

Aan de rustige 2e Wijk weg met viswater voor de deur ligt deze vrijstaande woning. De traditioneel gebouwde woning staat op een kavel van 427 m2 grond. De woning heeft een nette tuin rondom en heeft een vrijstaande garage.

De woning ligt in het zuiden van Friesland in het dorp Jubbega wat ligt in de gemeente Heerenveen. Jubbega is een gezellig dorp met diverse verenigingen, een actieve middenstand met diverse winkels, een zwembad, kerk en een basisschool. Openbaarvervoerverbindingen zijn prima.
De woning ligt op circa 15 kilometer van Heerenveen en 4 kilometer van Gorredijk.

Kadastrale gegevens
Gemeente Sectie Nummer Oppervlakte
Mildam K 1743 en 2904 427 m2

Woonhuis:
De woning is in 1980 gebouwd. De woning is voorzien van betonvloeren (begane grond- en verdiepingsvloer) heeft een ruime kelder en heeft houten kozijnen. De constructie betreft geïsoleerde spouwmuren met een geïsoleerde pan gedekte kap. De woning is beneden grotendeels voorzien van isolatieglas. De topgevel van de woning is bekleed met kunststof. De woning heeft een inhoud van circa 400 m3 en een gebruiksoppervlakte van circa 140 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal, toilet, meterkast, trapopgang naar verdieping, woonkamer (circa 33 m2), woonkeuken (circa 11,5 m2), kelder en bijkeuken.

Bovenverdieping:
Ruime overloop met 3 slaapkamers (circa 15 m2, 12 m2 en 10 m2) en een badkamer met ligbad, douche en toilet.

Zolder:
Deze is via een vlizotrap bereikbaar en heeft ruimte voor een 4e en/of een 5e slaapkamer. De zolder heeft 2 kozijnen met uitzetramen.

De gehele woning wordt verwarmd middels een CV combiketel (Nefit uit 2007). De woning is aangesloten op de gemeentelijke riolering en alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. TV kan worden gekeken via de kabel.

Garage:
Los van de woning staat een vrijstaande stenen (halfsteens) garage van circa 7,5 m1 x 3,5 m1 met betonvloer, met elektrische deur, puntdak en zolder. In de garage is stroomaansluiting aanwezig.

 

Gecertificeerd makelaar en taxateur