Jubbega, P.W. Janssenweg 46 (verkocht)

Omschrijving
Aan de rand van het dorp staat deze gelijkvloerse vrijstaande woning met aan de voorkant vrij uitzicht over de landerijen. De woning staat op een kavel van 564 m2  grond. Door de 2 slaapkamers en de badkamer op de begane grond is de woning erg geschikt voor mensen die alleen op de beneden verdieping willen of moeten wonen. De ruime bovenverdieping is momenteel niet in gebruik. Deze is dus nog naar eigen inzicht in te richten.

Omgeving
De woning ligt in het zuiden van Friesland, aan de rand van het dorp Jubbega wat ligt in de gemeente Heerenveen. De woning ligt op circa 15 kilo¬meter van Heerenveen en 4 kilometer van Gorredijk. In Jubbega kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen en er zijn diverse sportverenigin¬gen, zwembad, lagere scholen en overige voorzieningen. Openbaarvervoer verbindingen zijn prima.

Kadastrale gegevens:
Betreft kadastrale gemeente Mildam, sectie K, nummer 2516, groot 564 m2.

Woning
De goed onderhouden woning is in 1965 op een traditioneel manier gebouwd en opgetrokken uit spouw muren en grotendeels houten vloeren. De verdieping is middels een vlizotrap bereikbaar.  De hout beschoten kap is niet geisoleerd.  De woning heeft een inhoud van circa 330 m3 en een gebruiksoppervlakte van circa 105 m2.  De indeling is als volgt:

Begane grond:
Ruime hal, meterkast, toilet, douche, slaapkamer, woonkamer (circa 28 m2), woonkeuken  (circa 9 m2), slaapkamer en ruime bijkeuken (circa 16 m2).

Bovenverdieping woongedeelte:
Het betreft een ruime niet ingerichte zolder.

De benedenverdieping woning wordt verwarmd middels centrale verwarming (HR-combi Nefit, ouder dan 10 jaar).  De woning is bijna geheel voorzien van isolerende beglazing en houten kozijnen. De woning is aangesloten op de gemeentelijke riolering. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. TV kan worden gekeken via de kabel. Een paar jaar terug is het zink in de goten nog vernieuwd.

Garage
De vrijstaande garage meet circa 3,5 bij 6 meter en is opgetrokken uit halfsteensmuren en heeft een plat dak. Omdat er een carport aanwezig is werd de garage altijd gebruikt voor de stalling van fietsen, tuinspullen etc.

Carport
In 2007 is er een nieuwe ruime carport gerealiseerd.

Vraagprijs: € 224.500,- K.K.

Gecertificeerd makelaar en taxateur