Wijnjewoude, Bremerheide 9 (verkocht)

Omschrijving
Op deze mooie locatie staat een nette geschakelde woning op 253 m2  grond met 3 slaapkamers, woonkamer en een keuken welke in 2013 is vergroot (uitbouw), tuinhuisje en een nette tuin met terras met voldoende privacy.

Omgeving
Op korte afstand bevinden zich diverse voorzieningen zoals een bakker, school, diverse sportverenigingen en kerken. Voor de primaire boodschappen kunt u in het nabij gelegen Bakkeveen terecht. Daarnaast zijn Drachten, Gorredijk of Oosterwolde in circa 15 autominuten  bereikbaar.

Kadastrale gegevens
Betreft kadastrale gemeente Lippenhuizen, sectie G, nummer 1320, groot 253 m2.

Woning
De goed onderhouden woning is in 1994 gebouwd (hout skelet) en opgetrokken uit spouw muren. De beneden vloer is van beton, de verdiepingsvloer is van hout. Daarnaast is er nog een vliering welke middels een vlizotrap bereikbaar is.  De kap is gebouwd uit geïsoleerde dakplaten.  De woning heeft een inhoud van circa 315 m3 en een gebruiksoppervlakte van circa 110 m2.  De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal, meterkast, toilet, trapopgang, ruime woonkamer met open keuken met inductie kookplaat (totaal circa 55 m2) en  bijkeuken.

Bovenverdieping:
Ruime overloop met drie slaapkamers (circa 18 m2, 8 m2 en 7 m2) en een badkamer voorzien van douche,  toilet en vaste wastafel. De grote slaapkamer is voorzien van een ruime inbouwkast.

2e Etage:
Ruime zolder welke middels een vlizotrap bereikbaar is.

De gehele woning wordt verwarmd middels hete lucht verwarming (HR-combi uit 2013). Er is vloerverwarming aanwezig in de nieuwe aanbouw. In 2014 is de mechanische ventilatie vernieuwd. De woning is geheel voorzien van isolerende beglazing (triple A) en houten kozijnen. Aan de achterkant van de woning zijn de ramen voorzien van screens. De woning is aangesloten op de gemeentelijke riolering. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. TV kan worden gekeken via de kabel.

Gecertificeerd makelaar en taxateur